Over ons

Wie zijn wij 

Begin 1995 zette Marc Van den Broeck de stap om een zelfstandig schildersbedrijf te starten, na twintig jaar activiteit als gedreven werknemer bij gekende regionale schilderbedrijven. Een logische en weloverwogen beslissing op grond van de opgedane kennis en ervaring en zijn grote passie voor het echte schilderwerk. Als bedrijfspand werd destijds een site in de Generaal Deceunincklaan te Mechelen gekozen, waar de firma nog tot heden gehuisvest is.
Vandaag staat de firma borg voor voor meer dan 40 jaar kennis en ervaring en een dynamisch schilderbedrijf met toegevoegde waarde. Ons werkterrein omvat zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten voor privé-woningen, winkels, bedrijven, hotels… Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten die zorgen voor een duurzaam en optimaal eindresultaat. U kunt verder rekenen op onze gekende flexibiliteit, orde, netheid en stiptheid bij de uitvoering van uw opdracht.

 

Onze aanpak

Voor welke opdracht u ook kiest, uw project is bij ons in goede handen. Geen verborgen kosten en dezelfde sterke support vanaf het eerste contact tot bij de de oplevering van de werken.
Wij denken creatief met u mee, informeren en begeleiden u in al uw projecten. Door onze spreekwoordelijke flexibiliteit kunnen wij voor elk project een totaaloplossing aanbieden “alles uit één hand” : één verantwoordelijke, één aanspreekpunt, één planning en geen tussenpersonen…
Veiligheid en efficiëntie: buitenschilderwerk vanaf een bepaalde veiligheidshoogte wordt met eigen hoogtewerker uitgevoerd.

 

 

Klantenservice

Ook na de afwerking van uw opdracht laten wij u niet in de steek. U kunt steeds een beroep doen op onze service voor alle onderhoud en herstellingen.

Bij schilderwerken geldt zeker het leidmotief : “Geen behoud zonder onderhoud”.
Een groot aantal van onze klanten kiest vrijblijvend voor een formule met ons, om hun nieuwe schilderwerk met kennis van zaken op regelmatige tijdsstippen te laten onderhouden en bijwerken. Wij zorgen ervoor dat uw schilderwerk in perfecte staat blijft en steeds goed uit de verf komt.